Los Cerritos Center

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Los Cerritos Center
Los Cerritos Center

Cerritos, CA

The Los Cerritos project involved an expansion and renovation of a shopping center in Cerritos,  California. Light Plan Design’s challenge was to create a concept that matched the architect’s vision – an existing interior “streetscape” feel with an updated and more energy efficient design. Interior pole fixtures were combined with linear cove lighting and linear asymmetrical luminaries to highlight the sweeping arches of the space. Skylight luminaries wash the insides of the skylight wells during nighttime hours to keep the space feeling bright. LED Flood lights, with a cool color temperature highlight and create a sparkle effect on the new blue glass tiles at the remodeled mall entry. Decorative glass pendants were placed at varying heights to provide additional sparkle and excitement.